Завантаження ...

У Сумах - новий дитсадок

У Сумах - новий дитсадок фото

На позачерговій сесії міської ради депутати передали у комунальну власність новий дитсадок у дванадцятому мікрорайоні. Уже з 20 грудня його почнуть відвідувати діти. 

Дитячий садок “Світлячок” нещодавно отримав сертифікат про закінчення будівництва та готовність до експлуатації, тож тепер може працювати на офіційних засадах. Будівля розрахована на 160 дітей, вже забезпечена необхідними меблями та навіть басейном. Станом на початок листопада електронна черга складала 300 охочих. 

Процес будівництва почався у травні 2020 року та фінансувався з міського бюджету і коштів платників податків. 

 

“Цей садочок є унікальним не тільки завдяки своєму зовнішньому вигляду, а й оснащенню. Авторами цього проєкту стали молоді сумські архітектори, тож схожого садочка не має ніде в Україні. Я думаю, що дітям і батькам точно сподобається. Головне, щоб діти відчували себе там безпечно та комфортно, в нових умовах. Це і широкі коридори, зручні зали з використанням інсталяцій. Я думаю, що це правильний напрямок нашої роботи, і надалі ми також будемо створювати проєкти з будівництва нових садочків та ремонту вже наявних”, - прокоментував міський голова Олександр Лисенко. 

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: