Завантаження ...

Суми хочуть залишити без води

Суми хочуть залишити без води фото

Через надмірні борги КП “Міськводоканал” за електроенергію сум'ян можуть позбавити водопостачання. Про це повідомило АТ “Сумиобленерго” на офіційному сайті.

Згідно з відомостями, опублікованими пресцентром “Сумиобленерго”, уже з 16 грудня місто Суми залишать без води. Причиною такого наміру стала велика заборгованість КП “Міськводоканал”, що станом на 14 грудня складає майже 5 мільйонів гривень. 

"Розуміючи, що мешканці м. Суми не повинні бути заручниками невирішених фінансових питань та діяльності керівництва КП СМР "Міськводоканал", АТ "Сумиобленерго" неодноразово подовжувало термін сплати за надані послуги, але марно”, - йдеться на сайті акціонерного товариства. 

Борги “Міськводоканалу” спричинили скрутну фінансову ситуацію, через що керівництво АТ “Сумиобленерго” було вимушене прийняти рішення про припинення забезпечення його електроенергією. Також керівництво акціонерного товариства звернулося до міського голови Олександра Лисенка за допомогою у розв'язанні проблеми.


Нагадаємо, перше відключення було заплановане на 14 грудня, але пізніше перенесене на 16 грудня через успішно проведені переговори з міською владою. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: