Завантаження ...

Дітей-втікачів із Сумщини повернули додому

Дітей-втікачів із Сумщини повернули додому фото

Неповнолітніх, про втечу яких поліції стало відомо 10 грудня, знайшли на вокзалі у Харкові та повернули додому. 

Сьогодні, 14 грудня, п’ятнадцятирічного Артема Сулигу та десятирічного Віктора Бердутіна, які три дні тому втекли з прийомної родини, повернули додому. Їх вдалося знайти у місті Харків, на вокзалі. Наразі з хлопцями працюють соціальні служби та намагаються з’ясувати, якою була причина їх втечі. 

Нагадаємо, 10 грудня, минулої п’ятниці, до тростянецького відділку поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що домівку покинули двоє її названих синів: Артем та Віктор. Припускалося, що діти могли переміщатися на автомобілі «Ford Focus» з номерним знаком ВМ 2560 СМ, який також зник із гаража. До пошуків долучилися поліція та волонтери. Вони велися протягом трьох днів.

Правоохоронні органи попрацювали з друзями та знайомими хлопців, переглянули записи з камер відеоспостереження та перевірили місця можливої зупинки Артема й Віктора. Зрештою, їм вдалося знайти зниклий автомобіль: його помітили посеред поля, недалеко від міста Богодухів, що знаходиться на Харківщині. Пізніше натрапили й на самих утікачів. Дітей знайшли на вході до метро на залізничному вокзалі. 

Ночували неповнолітні спочатку в автівці, а потім - у незнайомців. Наразі Артем та Віктор знаходяться у безпеці. 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: