Завантаження ...

ФСТ «Динамо» передає базу в Токарях до спільної власності

ФСТ «Динамо» передає базу в Токарях до спільної власності  фото

Про це повідомили під час зустрічі голова облдержадміністрації Дмитро Живицький та перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» Віктор Корж.

 

«Сьогодні відбулося засідання президії товариства «Динамо» за участю Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та Міністра молоді і спорту Вадима Гутцайта, під час якого було вирішено, що ми можемо віддати майновий комплекс спортивної лижної бази ФСТ «Динамо. України» до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області», – зазначив Віктор Корж.

 

За його словами, лижну базу необхідно відновити, осучаснити, зробити все необхідне, щоб на Сумщині проводилися не лише всеукраїнські, а й державні змагання з біатлону та лижного спорту.

 

«Президент України Володимир Зеленський та Уряд вперше в історії України спрямовують величезні кошти на розвиток інфраструктури в тому числі й спортивної у рамках програми «Велике будівництво». Тому ми знаємо, що віддаємо базу в надійні руки», – наголосив Віктор Корж.

 

Дмитро Живицький наголосив, що сьогодні без перебільшення – історична подія! ФСТ «Динамо» передає базу в Токарях до спільної власності громад Сумської області.

 

«Лижна база потребує оновлення і реконструкції. Ми нарешті маємо змогу це зробити! У рамках програми «Велике будівництво» планується субвенція, за рахунок якої ми маємо намір відновити лижоролерну трасу, місце для стрільби, забезпечити базу сучасним обладнанням, – говорив Дмитро Живицький. – Вдячний Президенту України Володимиру Зеленському, що особисто долучився до цієї події. Впевнений, що за його підтримки ми зможемо реалізувати цей проект і зробити чудову базу, на який зможемо приймати Всеукраїнські змагання і тут зможуть тренуватися спортсмени не тільки з України. Зробимо все, щоб цей об’єкт став центром розвитку біатлону та лижного спорту на Сумщині. За усім ходом робіт на цьому об’єкті буду обов’язково вас інформувати».

 

Голова облдержадміністрації підкреслив, що наступний важливий крок, який потрібно зробити – прийняти переданий комплекс на баланс області. Він висловив сподівання, що це питання буде уже на найближчій сесії обласної ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: