Завантаження ...

СумДУ відвідав професор Вашингтонського державного університету

СумДУ відвідав професор Вашингтонського державного університету фото

Візит до Сумського державного університету професора Діпри Джха, заступника директора Карсонського коледжу бізнесу Вашингтонського державного університету, був наповнений зустрічами і перемовинами, зокрема, про розширення взаємостосунків між бізнес-інститутами партнерських вишів.

З ректором Василем Карпушею, начальником управління міжнародного співробітництва Костянтином Кириченком, заступницею директора навчально-наукового інституту бізнесу, економіки і менеджменту Тетяною Майбородою було обговорено поглиблення співпраці з впровадження COIL-модулей у дисципліни викладачів різних кафедр та інститутів, спільних наукових досліджень, публікацій тощо.

На гостя справило незабутнє враження знайомство з навчально-методичною базою СумДУ. У рамках візиту професор Діпра ознайомився з ресурсами інформаційно-бібліотечної системи, умовами роботи викладачів в онлайн-студії, протестував можливості VR-студії СумДУ, з директором організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрієм Зубанем обговорили напрямки спільних дій щодо створення віртуальних методів навчання для впровадження у спільних віртуальних класах у наступних семестрах.

Також професор Діпра зустрівся зі студентами спеціальностей «Менеджмент» та «Міжнародні економічні відносини» у Конгрес-центрі СумДУ, де відбулось вручення сертифікатів учасникам осіннього глобального віртуального класу, COIL-модулю з «Конфліктів, міжнародного лідерства та міжнародного бізнесу».

Після більш ніж двох років роботи у COIL-модулях та впроваджень їх у навчальні дисципліни, віртуальні класи та онлайн-проєкти, студенти мали можливість долучитися до живого, насиченого, інтерактивного спілкування з професором Діпрою. Говорили про сучасні методи навчання, про пошук себе у світі, про працевлаштування та кар’єрні перспективи, про роботу над собою і багато іншого.

Група науково-педагогічних працівників СумДУ, активних учасників проєктів COIL, була представлена викладачами кафедри управління імені Олега Балацького: професоркою Ганною Швіндіною, яка започаткувала впровадження таких модулей і віртуальних класів у навчання з професором Діпрою у 2019 році, Юлією Опанасюк та Тетяною Майбородою, а також викладачкою кафедри германської філології, заступницею декана факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Аллою Красулею.

Загалом з 2019 року Сумським державним університетом у співробітництві  Діпрою Джха було реалізовано 6 проєктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: