Завантаження ...

Керівники Сум та області оглянули збудований дитсадок

Керівники Сум та області оглянули збудований дитсадок фото

Під час виїзної наради міський голова Олександр Лисенко спільно з головою облдержадміністрації Дмитром Живицьким перевірив готовність до здачі в експлуатацію дитячого садка «Світлячок», що будується в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».

Садок зводиться на умовах співфінансування, де 60% – це кошти бюджету сумської громади, а 40% – Державний бюджет.

 

«Садок розпочали будувати у червні 2020 року. Будівля є унікальною, адже в ній передбачені широкі коридори, просторі зали, по-сучасному сплановане внутрішнє розміщення в групах, максимальна інсоляція, ефективне утеплення. Всі меблі, які завезені в дитячий заклад, зроблені з екологічної сировини, без фарби, лаку та неякісних матеріалів, – зазначив міський голова. – Наразі можемо повідомити, що садочок у 12-му мікрорайоні готовий на 100%, завершуються роботи з часткового благоустрою. Зараз триває офіційна процедура, щоб здати в експлуатацію заклад дошкільної освіти. Готуємося до відкриття, адже хочемо, щоб дітки відзначали новорічні свята вже в «Світлячку».

 

Керівництво міста та області разом із представниками управління капітального будівництва та дорожнього господарства, очільниками управління освіти і науки, дитячого садка та підрядної організації ознайомились із завершеними будівельними роботами та обговорили нагальні питання щодо введення в експлуатацію дитячого садочка та пріоритетних напрямків роботи закладу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: