Завантаження ...

Делегація СНАУ повернулась з навчального візиту у Нідерландах

Делегація СНАУ повернулась з навчального візиту у Нідерландах фото

Із 22 по 26 листопада 2021 року делегація СНАУ взяла участь в тренінгу з елементами навчального візиту в Нідерландській Бізнес Академії / NLBA (кампус у м. Дордрехт, Нідерланди) в рамках проекту ЄС Erasmus+ КА2 CBHE «Адаптація та інтеграція міжнародних студентів» INTERADIS.

Особливістю цього тренінгу було те, що до учасників тренінгу ставилися як до іноземних студентів, а, отже, учасники могли випробувати на собі різноманітні практики комунікації з ними. Програма була зосереджена на різних аспектах вивчення особистості, комунікації, медіації, психології із залученням досвідчених і відомих тренерів NLBA. Крім того, різні аспекти роботи з іноземними студентами обговорювалися з відділами маркетингу та адміністрування, самими іноземними студентами.

Під час тренінгу розглянули такі теми:

  • «Аналіз особистості. Поведінка. Характер» професор Ян ван Цвітен, ректора Нідерландської бізнес-академії, підприємець, медіатор, комісара, автор, радник, коуч.
  • «Управління переговорами та конфліктами» від Геа ван Кломпенбург, досвідченого медіатора, яка спеціалізується на посередництві в сімейних, судових та кримінальних справах.
  • «Культура та громадянство. Стратегія інтернаціоналізації університетів» д-р Стів Остін, досвідчений піонер мистецтва та підприємництва в Європі та директора MBA CHC. Стів Остін також представив кращі практики іншого проекту Erasmus+ «Європейське громадянство, спадщина та культура» 2017-2020, координованого NLBA.
  • «Стратегія міста щодо інтернаціоналізації» Пітера Хейкупа, віце-мера Дордрехта.
  • «Дослідження дій» доктора філософії Тонні ван дер Зувен, експерта з питань ефективного вивчення практики, радницею багатьох муніципалитетів та університетів.
  • «Справжня гра талантів», що базується на теорії асоціацій Карла Густава Юнга від Тари Дік тренера.

Дні візиту були цікавими і змістовними для обох сторін, а час проведений продуктивно і з користю. Нові знання учасники тренінгу використають для наукової дільності та досліджень.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: