Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 29 листопада 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 29 листопада 2021 фото

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка минулого тижня мобільні групи продовжували здійснювати контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на об’єктах, розташованих на території населених пунктів Сумської міської територіальної громади.

Як повідомив під час щопонеділкової апаратної наради начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко, з 19 по 25 листопада мобільні групи перевірили 373 об’єкти, що здійснюють господарську діяльність на території міста (кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, якими перевозяться пасажири тощо). Мобільними групами, а також патрулями поліції складено 21 акт перевірки, сім протоколів за статтею 42 КУпАП та 77 – за статтею 44-3 КУпАП.

Контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України допомагали здійснювати представники в/ч 3051 Національної гвардії України в кількості 61 особа, які працювали в складі 16 піших патрулів і двох патрулів на автомобілях.

За інформацією начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега Дубицького, минулого тижня працівники відділу взяли участь у чотирьох рейдах, під час яких було перевірено 24 об’єкти торгівлі та громадського харчування, що розміщені на вул. Горького та вул. Іллінська. Результат перевірок – п’ять адміністративних протоколів за статтею 42 КУпАП, один – за статтею 44-3 КУпАП 

На ринках, розповів начальник Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області Олександр Скварча, з 22 по 28 листопада складено п’ять протоколів за статтею 44-3 КУпАП, вісім – за статтею 42 КУпАП

Як прозвітував начальник відділу транспорту, зв'язку і телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко, з 22 по 26 листопада члени тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту провели контрольну перевірку дотримання карантинних вимог на базі ФОП Олійник А. Г., ТОВ «Сумипастранс», а також на кінцевих зупинках по вул. Прокоф’єва (28 автобусів), мікрорайонах Тепличний і Веретинівка (19 автобусів). Перевізникам надали рекомендації щодо посилення контролю та проведення дезінфекції салонів автобусів і робочих місць водіїв.

Міський голова Олександр Лисенко розпорядився продовжити проведення відповідних перевірок та нагадав про надане ним два тижні тому доручення щодо необхідності відпрацювання посадовцями разом із керівниками торжищ режиму роботи ринків у передсвятковий період, коли очікується збільшення кількості покупців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: