Завантаження ...

Призначили нового голову Шосткинської райдержадміністрації

Призначили нового голову Шосткинської райдержадміністрації  фото

У рамках робочої поїздки на Шосткинщину голова облдержадміністрації представив представникам влади та громадськості новопризначеного керівника району

Дмитро Живицький зачитав розпорядження Президента України Володимира Зеленського про призначення Віктора Губенка головою Шосткинської районної державної адміністрації та побажав йому плідної роботи на благо району.

«Ви маєте ефективно та продуктивно працювати абсолютно за всіма напрямками життєдіяльності району, з громадами, з правоохоронними органами, з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади. Тож налагоджуйте роботу в районі й працюйте для людей і заради людей», − наголосив голова облдержадміністрації.

Дмитро Живицький підкреслив, що програми Президента та Уряду, питання вакцинації та ряд інших важливих питань мають бути в пріоритеті нового очільника райдержадміністрації.

Віктор Губенко зазначив, що він розуміє важливість покладених на нього обов’язків і готовий працювати із усіма задля розвитку району та виконання завдань Президента України й Уряду.

Довідково: Губенко Віктор Григорович народився 28 березня 1979 року у с. Уланово (колишній Глухівський район) Сумської області.

Освіта вища. У 2002 році закінчив Сумський державний аграрний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація – магістр з менеджменту; у 2009 році - Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація – юрист,

З 2004 по 2020 рік працював на різних посадах у комунальному підприємстві «Глухівський тепловий район», м. Глухів Сумської області. У червні 2020 року був призначений головою Середино-Будської районної державної адміністрації. З травня 2021 року і дотепер працював на посаді першого заступника голови Шосткинської районної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: