Завантаження ...

На Сумщині після капітального ремонту відкрилася амбулаторія

На Сумщині після капітального ремонту відкрилася амбулаторія фото

Капітальний ремонт амбулаторії в смт Вороніж Шосткинського району здійснювався в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за кошти державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету

 

«2021 рік − це рік завершення майже всіх довгобудів на території області. До кінця року буде введено в експлуатацію 6 амбулаторій, які починали будувати ще в 2018-2019 роках. І сьогодні ми відкриваємо після капітального ремонту будівлю Воронізької амбулаторії загальної практики сімейної медицини, − зазначив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький. − Я дякую всім, хто брав участь в реалізації цього проекту, адже він є результатом спільної роботи державної влади, облдержадміністрації, райдержадміністрації, міської ради».

 

Загальна кошторисна вартість об’єкта склала 8,7 млн грн. Будівельні роботи розпочато у вересні 2019 року. Станом на сьогодні всі кошти освоєно й амбулаторію добудовано.

 

«Амбулаторія сучасна, пристосована для людей із інвалідністю, зручна для маленьких дітей, для мам з дітьми. Це яскравий приклад того, як мають виглядати заклади первинної ланки охорони здоров’я в області та Україні», − зазначив голова облдержадміністрації.

 

За словами Дмитра Живицького, програма Президента України «Велике будівництво» набирає обертів. Адже лише в одній Шосткинській громаді сьогодні здійснено ремонт кількох закладів охорони здоров’я. Це і приймальне відділення Шосткинської ЦРЛ, і амбулаторія у смт Вороніж. А також ремонтуються дороги, школи, дитячі садочки.

 

«На наступний рік ми плануємо зробити мінімум 5 шкіл, 5 дитячих садочків, 5 спортивних об’єктів. Крім того, додатково будуть відновлюватись дитячо-юнацькі спортивні школи, спортивні інтернати. І будемо співпрацювати в реалізації цих проектів із місцевою владою», − наголосив голова облдержадміністрації.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: