Завантаження ...

На Сумщині призначили нового очільника управління Національної поліції

На Сумщині призначили нового очільника управління Національної поліції фото

Сьогодні голова Національної поліції України, генерал поліції 1 рангу Ігор Клименко представив керівному складу ГУНП в Сумській області нового очільника поліції Сумщини – Сергія Чижа. До цього він працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області – начальником слідчого управління.

Новий керівник змінив Олександра Анохіна, який був начальником поліції Сумщини понад рік. Вже екскерівник подякував усьому складу за службу, побажав не втратити напрацювань, а лише примножувати їх.

Сергій Чиж подякував за високу довіру Міністру МВС та голові Нацполіції у призначенні його на посаду начальника поліції. Пообіцяв удосконалювати роботу поліції Сумщини, підтримувати і покращувати основну діяльність.

Ігор Клименко, звертаючись до керівного складу поліції Сумщини, акцентував увагу на головних складових роботи – питаннях боротьби зі злочинністю, з обігом наркотиків, забезпеченні відеонаглядом населених пунктів області, роботі поліцейських офіцерів громади, зверненнях громадян тощо. Але головне, певен голова Нацполіції, - це довіра населення, а відтак і безпечне середовище у місцевих громадах.

Привітав нового керівника з призначенням на посаду голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко. «Переконаний, що Ваша робота буде поставлена на Сумщині на високому рівні. Обласний депутатський корпус завжди тісно співпрацює з поліцією. Тож сподіваюся, наша праця буде плідною і в подальшому. Я бажаю, аби Ви якнайдовше залишалися на цій посаді. Це означатиме, що Ви досконало знатимете кожну проблему, що входить до компетенції поліції, і разом ми зможемо навести порядок. Проблем на Сумщині багато, депутатський корпус обласної ради готовий підставити своє плече у їх вирішенні», - сказав Віктор Федорченко. Принагідно він подякував за службу Олександру Анохіну.

Голова ОДА Дмитро Живицький засвідчив свою повагу Ігорю Клименку за те, що той особисто прибув на Сумщину і озвучив задачі та проблеми, які треба вирішувати спільно з керівництвом області, органами місцевого самоврядування. Голова облдержадміністрації акцентував увагу, що наша область прикордонна, складна, тут залишається жовтий рівень терористичної загрози. «Ми готові допомагати поліції, брати на себе частину роботи щодо комунікацій з органами місцевого самоврядування. У наших планах – забезпечення в кожній громаді центрів безпеки. Наша робота проходитиме під гаслом наведення порядку в Сумській області», - наголосив Дмитро Живицький та побажав плідної роботи Сергію Чижу.

Для довідки:

Чиж Сергій Анатолійович

Чиж Сергій Анатолійович, народився 15 грудня 1982 року у місті Карлівка Полтавської області. Має вищу освіту - у 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ, у 2007 – Інститут післядипломної освіти та дорадництва Полтавської державної аграрної академії, у 2012 – Національну академію внутрішніх справ за спеціальностями правознавство, облік і аудит, управління у сфері правопорядку.

Має значний досвід роботи в слідчих підрозділах. Службу в органах розпочав на посаді слідчого СВ Оржицького районного відділу Управління МВС України в Полтавській області. Працював на керівних посадах в слідчих органах Управління МВС України в Полтавській області.

У 2015 році призначений на посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області - начальника слідчого управління.

З 2017 року працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області – начальником слідчого управління.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: