Завантаження ...

На Сумщині пройшов тренінг для активної молоді

На Сумщині пройшов тренінг для активної молоді фото

За підтримки Міністерства молоді та спорту України, Державного інституту сімейної та молодіжної політики та Програми розвитку ООН в Україні 18-21 листопада в м. Суми відбувся базовий тренінг програми «Молодіжний працівник». Базовий тренінг є першим навчальним рівнем програми «Молодіжний працівник»

Під час тренінгу можна було отримати стимул для розвитку компетенцій молодіжного працівника/ці та визначити свій власний шлях розвитку. Саме тут учасники дізналися, що таке молодіжна політика, що з нею відбувається в Україні, який зміст молодіжної роботи, чим вона особлива, чому важливо робити акцент на участі і залученості молоді, що означає бути молодіжним працівником в громаді, та як розвинути власні компетенції в молодіжній роботі.

До участі були запрошені: лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці та працівники органів місцевого самоврядування, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Програма складалася з трьох модулів: Модуль 1. Молодіжна політика і молодіжна робота. Модуль 2. Громада і молодіжна робота в громаді. Модуль 3. Компетенції молодіжного працівника.

Під час тренінгу 19 учасників змогли обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: