Завантаження ...

Із Сумщини на військову службу відправилися 534 призовника

Із Сумщини на військову службу відправилися 534 призовника фото

Про проведення осіннього призову на строкову військову службу голові облдержадміністрації Дмитру Живицькому доповів військовий комісар Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олексій Сіроштан

Минулого тижня на строкову військову службу із Сумщини було направлено до лав Національної гвардії України 52 призовники. Усього станом на 18.11.2021 лише до Нацгвардії направлено 189 юнаків нашої області.

У цілому за результатами осіннього призову по Сумській області відібрано та призначено до складу команд ЗСУ 534 призовники, що складає 95% від планового завдання.

Перевиконав план призову Конотопський район (102%), призвавши 112 юнаків, м. Суми, а також Сумській район впоралися із завданням на 100% і направили до лав ЗСУ 114 і 87 юнаків відповідно.

Найгірший показник в області має Охтирський район – лише 78% виконання плану (57 осіб). За минулий тиждень до складу команд молодого поповнення було призначено всього 2 призовники.

 

«Маємо працювати спільно і злагоджено, тоді буде 100% результат, - закликав Дмитро Живицький всі причетні до організації осіннього призову структури. – Тут має реалізовуватися цілий комплекс заходів: активна робота навчальних закладів з патріотичного виховання молоді, роз’яснювальна, профілактична та мотиваційна робота, щоб молодь свідомо йшла до Збройних Сил України».

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: