Завантаження ...

У Сумах почався чемпіонат України з пляжного волейболу

У Сумах почався чемпіонат України з пляжного волейболу  фото

У Сумах стартував перший тур чемпіонату України з пляжного волейболу. Приймає його Волейбольний центр Сумського державного університету.

Серед учасників першого туру національного чемпіонату є сімейна пара – це Максим та Марина Гладун. Максим зіграв один поєдинок і спостерігав за поєдинком дружини, пише Суспільне Суми.

 

“Переживати не переживав. Перша гра – я думаю, вони з напарницею вже трохи зігралися, не було проблем. Поки ще не переживав. Але вболівав”, – говорить Максим.

 

Дружина Максима каже, що гра далась легко, хоча спершу й було напружено.

 

“Ми тільки почали грати в закритому приміщенні. І воно не звично, коли приходиш з вулиці й входиш в зал. Але потім все ж такі зібралися і легко виграли”, – говорить волейболістка Марина Гладун.

 

Пара Марини на турнірні під першим номером, Максима – під другим.

 

“Це перший тур цього року. В цьому залі перший тур граємо в цьому році. Були на вулиці, зараз вернулися – треба звикнути. Але будемо старатися з перше місце боротися”, – говорить Максим Гладун.Суспільне Суми

 

Про перший тур чемпіонату розповів головний суддя змагань Сергій Щетінін.

 

“Близько півтора місяця не було жодного туру. Гравці, які грають на міжнародній арені, брали участь в товариських турнірах у Єгипті, Туреччині. Інші команди поїхали на офіційні змагання в Бразилію. Зараз усі повернулися – є можливість провесни тур національного чемпіонату”, – розповідає головний суддя змагань Сергій Щетінін.

 

Участь у сумському турі беруть 18 чоловічих і 16 жіночих команд. З них дев’ятнадцять – представляють Сумщину. Дев’ятеро чоловіків і дев’ятеро жінок з Сум, один волейболіст – з Шостки.

Перший тур чемпіонату України з пляжного волейболу завершиться у 21 листопада. Тоді стануть відомі переможці та призери перших змагань сезону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: