Завантаження ...

За останній рік у Лебедині побудували другий спортивний майданчик

За останній рік у Лебедині побудували другий спортивний майданчик фото

У Лебедині на міському стадіоні «Авангард» завершили будівництво нового спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Будівництво цього майданчика було здійснено у співфінансуванні з бюджету Лебединської міської територіальної громади та з державного бюджету за сприяння народного депутата Миколи Задорожнього.

Станом на сьогодні новий спортивний майданчик вже повністю збудований. Залишилося лише виконати ряд робіт з налагодження інфраструктури навколо нього (тротуар, лавки для глядачів, освітлення).

Зважаючи на те, що депутати з вересня місяця не збираються на сесії міської ради, які скликаються чинним міським головою Олександром БАКЛИКОВИМ, неможливо додатково виділити необхідні кошти з місцевого бюджету і повністю завершити всі роботи у поточному році.

Роботи з облаштування території навколо майданчика планується продовжити навесні наступного року. Після цього об’єкт буде готовий до експлуатації у будь-який час доби.

Нагадаємо, у липні цього року вже було відкрито аналогічний майданчик на вулиці Сумській, який добудовано за  сприяння депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка та кошти його родини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: