Завантаження ...

З понеділка у Сумах для школярів всіх класів відновлюють очне навчання

З понеділка у Сумах для школярів всіх класів відновлюють очне навчання фото

Під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення щодо відновлення очного навчання для учнів 1–11 класів за умови 100% вакцинації працівників освітнього закладу.

Міський голова Олександр Лисенко сказав, що надзвичайно важливо, щоб діти здобували знання саме в школі, а не вдома. Тому з понеділка, 22 листопада, у сумській громаді відновлюється очне навчання для всіх школярів.

Згідно з вимогами МОЗ, навчально-виховний процес відбуватиметься очно в тих закладах освіти, де всі працівники закладу пройшли повний курс вакцинації, а таких – більшість у громаді.

Начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко сказала, що є велика кількість звернень від батьків, які просять поновити навчання в школах, тому рішення є потрібним та актуальним.

Начальник управління охорони здоров’я Олена Чумаченко додала, що ситуація з поширенням коронавірусу поступово стабілізується, але ще доволі велика кількість хворих реєструється щодня. Тому дуже важливо і необхідно дотримуватися карантинних обмежень, які діють у «червоній» зоні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: