Завантаження ...

СумДУ взяв участь у Польсько-українському форумі ректорів

СумДУ взяв участь у Польсько-українському форумі ректорів фото

Представники Сумського державного університету взяли участь у конференції «Польсько-український форум ректорів», що відбулася 9 листопада. Організатор заходу – Варшавська політехніка.

Учасниками форуму від СумДУ стали ректор Василь Карпуша, начальник управління міжнародного співробітництва Костянтин Кириченко, а також керівник групи загальноорганізаційного забезпечення та міжнародного протоколу Анна Горобець.

Метою Форуму є підбиття підсумків чотирьох років співпраці національних конференцій ректорів у рамках реалізації проєкту «Польсько-українська співпраця представницьких організацій ректорів – задля вдосконалення діяльності закладів вищої освіти», зокрема, презентація детального тематичного звіту і кінцевої монографії, виданої польською та українською мовами.

Проєкт реалізується під патронатом Міністерства освіти і науки України, у співпраці з національними конференціями ректорів в обох країнах – Конференцією ректорів академічних шкіл Польщі KRASP та Спілкою ректорів закладів вищої освіти, у партнерстві з Фундацією польських ректорів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: