Завантаження ...

На вул. Воскресенській просять встановити Прилад фіксації правопорушень

На вул. Воскресенській просять встановити Прилад фіксації правопорушень   фото

Під час сесії обласної ради депутат Вадим Ващенко порушив питання щодо небезпечного пересування пішохідною вулицею Воскресенською у Сумах. З цього приводу він направив запит Сумському міському голові Олександру Лисенку.

 

«У 2014 році для розв’язання цієї проблеми на перетині вулиці Воскресенська та провулку Терезова був встановлений болард, який мав блокувати і обмежувати хаотичний проїзд автотранспорту. Але на сьогодні болард знаходиться часто у неробочому стані через його пошкодження автомобілями. За останні три роки на його ремонт і утримання з міського бюджету було витрачено 650 тисяч грн», - зазначає у запиті депутат.

 

Вадим Ващенко просить Олександра Лисенка разом з МВС України в Сумській області сприяти у встановленні на перетині цих вулиць приладу фіксації правопорушень, що контролюватиме дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. А саме розпізнавання номерів автомобілів, дані про які передаватимуться патрульним для виписування штрафів.

Депутат переконаний, що штрафи за незаконне паркування та пошкодження болардів дисциплінуватимуть водіїв автотранспорту, і вони більш відповідально ставитимуться до безпеки пішоходів.

Обласні бранці підтримали запит більшістю голосів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: