Завантаження ...

На Сумщині подовжили відбір проектів ДФРР на 2022 рік

На Сумщині подовжили відбір проектів ДФРР на 2022 рік фото

За рішенням регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, змінено кінцеву дату завершення додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів ДФРР

Термін подання проектних заявок подовжено до 15 листопада 2021 року включно.

Для участі у додатковому конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені вимогами наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 15.06.2021 № 150 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Документи подаються за підписом керівника заявника за формою та переліком, встановленими Мінрегіоном України, у 2-х примірниках та обов’язково оприлюднюються на онлайн-платформі ДФРР https://new.dfrr.minregion.gov.ua/.

Паперові примірники документів приймаються Департаментом економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2 (6 поверх, каб. 103) та на   e-mail:   gue-vdkv@sm.gov.ua.

З умовами конкурсного відбору, переліком технічних завдань, на виконання яких оголошується конкурс, можна ознайомитися за посиланням: https://new.dfrr.minregion.gov.ua/news/ogoloshennya-pro-provedennya-konkursnogo-vidboru-investicijnih-proektiv-za-rahunok-koshtiv-derzhavnogo-fondu-regionalnogo-rozvitku-v-2022-roci

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: