Завантаження ...

Під сумською мерією мітингує молодь

Під сумською мерією мітингує молодь фото

Сьогодні, 27 жовтня, під Сумською міською радою на мітинг зібралася молодь. Люди протестують проти ліквідації Сумського центру дозвілля молоді.

Справа в тому, що на сайті Сумської міськради оприлюднили проєкт рішення «Про припинення діяльності комунальної установи «Сумський міський центр дозвілля молоді» Сумської міської ради шляхом поділу на  «Центр культури і дозвілля» та  «Молодіжний центр «Романтика».

У зв'язку із цим молодь звертається до міського голови і депутатів із відкритим листом:

"Молодіжна рада при Сумській обласній державній адміністрації ознайомилися з проєктом рішення «Про припинення діяльності комунальної установи «Сумський міський центр дозвілля молоді» Сумської міської ради шляхом поділу на Комунальну установу Сумської міської ради «Центр культури і дозвілля» та Комунальну установу «Молодіжний центр «Романтика» Сумської міської ради», опублікованим на офіційному сайті Сумської міської ради та висловлює свою позицію у листі- зверненні відправленому на електронну пошту міському голові та депутатам Сумської міської ради.
Звертаємось до Вас Лисенко Олександр Миколайович та до депутатів Сумської міської ради не підтримувати проєкт рішення «Про припинення діяльності комунальної установи «Сумський міський центр дозвілля молоді» Сумської міської ради шляхом поділу на Комунальну установу Сумської міської ради «Центр культури і дозвілля» та Комунальну установу «Молодіжний центр «Романтика» Сумської міської ради», як такого, що не відповідає стандартам молодіжної політики та шкодить молоді м. Суми". 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: