Завантаження ...

Представники Сумської облради старшокласників завітали до СНАУ

Представники Сумської облради старшокласників завітали до СНАУ фото

«Круглий стіл» для представників Сумської обласної ради старшокласників та лідерів студентського самоврядування Сумського національного аграрного університету влаштували у СНАУ.

Учасники зустрічі обговорили такі питання як: престижні спеціальності, якісна освіта, гарантоване працевлаштування та чому варто обирати саме СНАУ. Про це та інше присутнім  розповіла завідувачка відділу з організації виховної роботи зі студентами – Світлана Зінченко.

Не менше цікавою виявилась тема «Лідерство, як платформа життєвого старту», адже багато цікавого про це розповіла студентська ректорка університету, керівниця відокремленого підрозділу Сумської області в Українській асоціації студентів – Дар’я Кравченко. Вона на власному прикладі розказала як ще зі школи розвивала у собі лідерські якості та як регенерувала жагу до пізнання у цілеспрямованість.

Про «Проєктні технології та спільні проєкти» і свій досвід участі розповіла студентський декан факультету економіки і менеджменту, членкиня ГО «Прогресивного розвитку», організаторка Всеукраїнських фестивалів Альона Семоненко з якою присутні розробили алгоритм взаємодії та співпраці студентського та учнівського самоврядування.

Після продуктивного обговорення актуальних тем та виступів спікерів для присутніх організували екскурсію університетом та затишні посиденьки з чаєм і солодощами.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: