Завантаження ...

На Сумщині проходили командно-штабні навчання з цивільного захисту

На Сумщині проходили командно-штабні навчання з цивільного захисту фото

На території Роменського району під керівництвом заступника голови Сумської облдержадміністрації Вячеслава Печененка другий день поспіль проходили командно-штабні навчання з ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту

Протягом першої половини дня на території смт Липова Долина відпрацьовувалися різноманітні практичні заходи щодо ліквідації надзвичайних ситуацій. Зокрема, проводилися аварійні роботи з відновлення електропостачання до знеструмлених населених пунктів Липоводолинської громади, об’єктів господарювання та житлових будинків, ліквідація наслідків буревію. Також проводилися аварійно-відновлювальні роботи на водогоні.

Пропрацьовували учасники навчань і протипожежні, рятувальні, аварійно-відновлювальні, інші невідкладні роботи та заходи з евакуації мешканців будинку, який зазнав руйнування внаслідок вибуху природного газу.

По закінченні практичних заходів в приміщенні Роменської райдержадміністрації відбулося підбиття підсумків командно-штабного навчання. Керівний склад цивільного захисту Роменського району, керівники об’єднаних територіальних громад, спеціалізованих служб цивільного захисту, залучених підприємств та організацій обговорили проблемні питання, виявлені в ході навчання та поділилися набутим досвідом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: