Завантаження ...

СумДУ долучився до проведення фестивалю неформальної освіти

СумДУ долучився до проведення фестивалю неформальної освіти фото

13 жовтня за підтримки Сумського державного університету у рамках Тижнів Німеччини в Україні відбувся Перший вечірній фестиваль неформальної освіти «Мистецтво вчитися разом».

Протягом одного вечора в Конгрес-центрі СумДУ було проведено 36 тренінгів та майстер-класів, в яких взяло участь близько 300 осіб. На трьох тематичних виставках фестивалю було представлено твори сучасного мистецтва, враженнями від яких учасники мали змогу поділитися під час кави-брейку. Окрім офлайн-заходів, було влаштовано не менш корисну онлайн-програму.

На фестиваль також завітали гості з німецького міста Целлє: керівниця народного університету м. Целлє (vhs Celle) Ліліан Штайнке та голова правління цього університету Міхаела Блок.

Організатором фестивалю стала ГО «Центр освіти впродовж життя», за підтримки Посольства Німеччини в Україні, Сумського державного університету, DVV International в Україні та Сумської міської ради. Фестиваль проходив з дотриманням вимог Постанови Кабінет Міністрів України щодо запобігання поширення COVID-19. Учасникам було видано захисні маски та відповідні засоби захисту. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: