Завантаження ...

«Альянс» програв у Сумах

«Альянс» програв у Сумах  фото

17 жовтня, в Сумах липоводолинський «Альянс» приймав ФК «Ужгород». Друга команда першої ліги приймала останню, але по грі цього не скажеш. Правда, і суддя постарався: два пенальті в ворота «Альянсу» і видалення нашого гравця.

На 14-й хвилині гості відкрили рахунок з пенальті після сумнівного моменту у штрафному майданчику. На 27-й хвилині помилка призвела до другого голу в ворота «Альянсу». Але через хвилину наші відігралися: теж з пенальті забив Богдан Шмигельський.

На 57-й хвилині господарі залишилися в меншості після видалення В’ячеслава Піднебенного. А на 66-й хвилині ще один пенальті реалізували ужгородці. В кінці матчу нашим вдалося відіграти ще один м’яч – Ярослав Сидоренко на 87-й хвилині. Були ще моменти, але 2:3.

Після 14 турів у «Альянсу» ті ж 26 очок і третє місце (плюс гра в запасі). Попереду тільки харківський «Металіст» – 35 (у 13 іграх) і криворізький «Кривбас» – 28 (14). Трохи нижче київська «Оболонь» – 24 (12). Саме зі столичною командою у липоводолинцыв один гостьовий перенесений матч.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: