Завантаження ...

СумДУ відвідала делегація з Узбекистану

СумДУ відвідала делегація з Узбекистану фото

13 жовтня Сумський державний університет відвідали представники компанії ТОВ «WORLDUZ» (м. Ташкент, Узбекистан) – координатор по ЗВО України Вікторія Чумак та асистент координатора Суннатілло Расулкулов.

Головна мета візиту – знайомство з особливостями навчання іноземних студентів у СумДУ та визначення перспектив подальшої співпраці.

Під час візиту гості з Узбекистану відвідали інформаційно-бібліотечний центр СумДУ, ознайомилися із можливостями онлайн- і відеостудії, оглянули аудиторії IT-компаній, що працюють на базі СумДУ, зустрілися із керівниками факультетів та інститутів, де навчаються іноземні студенти. Також представників делегації цікавила соціальна інфраструктура університету, зокрема, умови, у яких проживають студенти, можливості активного дозвілля й позанавчальної діяльності, тож у ході знайомства із локаціями закладу вони оглянули гуртожитки, об’єкти комплексу громадського харчування, спортивні споруди.

Директор департаменту міжнародної освіти Микола Божко зазначив, що у СумДУ створені умови для комфортного навчання та розвитку студентів, у тому числі – іноземців, а, враховуючи, що університет завжди мав тісні взаємостосунки із Узбекистаном, висловив сподівання на взаємокорисне партнерство з ТОВ «WORLDUZ».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: