Завантаження ...

Сумщина вшановує захисників і захисниць України

Сумщина вшановує захисників і захисниць України фото

14 жовтня в області відбудуться урочисті та жалобні заходи до трьох величних свят – Дня Українського козацтва, Дня захисників і захисниць України та Дня святої Покрови Пречистої Богородиці

Заходи розпочнуться о 9.00 покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим в зоні АТО воїнам-артилеристам, Меморіалу пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані,до пам’ятника Героям Небесної Сотні, меморіального комплексу «Вічна слава» та пам’ятного знаку Воїну АТО. Біля меморіалу «Героям слава», могил воїнів, які загинули, захищаючи Україну на міському кладовищі відбудеться панахида.

З 10.00 до 13.00 на Театральній площі відбудеться виставка військової техніки. На виставці буде представлена різна військова, рятувальна та пожежна техніка всіх підрозділів силових структур. Біля техніки стоятимуть представники військових частин, які розповідатимуть про її модельні характеристики та функціональне призначення.

Крім того, в рамках відзначення Дня захисників і захисниць України в області відбуватиметься низка інших військово-патріотичних, культурно-мистецьких, спортивних та інших тематичних заходів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: