Завантаження ...

У СНАУ відкрили інноваційні лабораторії технології холоду

У СНАУ відкрили інноваційні лабораторії технології холоду  фото

Студенти Сумського національного аграрного університету отримали можливість вивчати новітні технології зберігання продукту в максимально наближених до реальності умовах. Представники вишу, ТОВ «Агрофрост», компаній «Lely» та «Muller» об’єднали зусилля та потужності щодо питання освіти компетентного випускника і ця співпраця перейшла на новий рівень.

Ректор університету Володимир Ладика привітав присутніх із відкриттям інноваційних лабораторій та висловив подяку присутнім за підтримку вектору розвитку вишу.

Захід також підтримали представники влади, серед яких був присутній директор Департаменту агрополітики Сумської ОДА Олександр Маслак. Можливість перерізати святкову стрічку отримали керівник ТОВ «Агрофрост» Володимир Опришко та проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Валерій Жмайлов.

Представники Інженерно-технологічного факультету на чолі із заступником декана Олександром Соларьовим ознайомили гостей з потужностями факультету та пріоритетами розвитку. Компанії «Lely» та «Muller» поділилися здобутками у сфері виробництва та поширення актуального інноваційного досвіду.

Захід об’єднав представників різних країн та напрямків діяльності, адже найголовніше – розвиток і продуктивність підприємств та працівників. А СНАУ знає про це все! Адже наш виш – це університет, що вивчає життя!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: