Завантаження ...

У СНАУ влаштували Тиждень права

У СНАУ влаштували Тиждень права  фото

У рамках проведення тижня права на юридичному факультеті відбулася низка заходів, які мали на меті ознайомити учнів з професією юриста та розширити знання студентів Сумського НАУ про обрану ними спеціальність.

Тиждень розпочався зустріччю з начальником відділу організаційно-кадрової роботи Сумської міської ради – Андрієм Антоненком, який ознайомив присутніх з діяльністю органів місцевого самоврядування та розповів що треба для того аби працювати у цій структурі.

Прокачати англійську та поліпшити свої знання у сфері права змогли учні ЗОШ №1, взявши участь у інтелектуальній грі «Що? ДЕ? КОЛИ?», яка була розроблена доцентками кафедри міжнародних відносин Наталією Клєцовою та Наталією Волченко.

Не менш цікавою та продуктивною виявилася онлайн-зустріч з Олександром Моргуном – досвідченим приватним нотаріусом та відомим блогером зі Львова. Зустріч передбачала формат «Запитання-відповідь», де кожен бажаючий міг дізнатися цікаву для себе інформацію.

Обговорити тему адвокатської дільності в Україні та закордоном студенти юридичного факультету мали змогу з кандидатом юридичних наук, партнером адвокатського об`єднання «КОРПУС ЮРІС», членом колегії адвокатів Сумської області – Олександром Чернадчуком.

Завершився тиждень права інтелектуальною юридичною вікториною «QUIZ». Участь у ній взяли 4 команди – студенти правового відділення ВСП “Сумський фаховий коледж СНАУ”, що змагались між собою відповідаючи на різні запитання, виконували завдання та вирішували головоломки. Організувала цікаве дійство завідувачка Лабораторії практичного права, юридичної клініки «Довіра» юридичного факультету СНАУ – Наталія Гресь.

Тиждень права виявився корисним та ефективним для майбутніх працівників у галузі юриспруденції.

Сумський НАУ вдячний за організацію та дружню атмосферу усім причетним.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: