Завантаження ...

Збірна Сумщини третя у вищій лізі

Збірна Сумщини третя у вищій лізі фото

З 8 по 10 жовтня у Вінниці пройшов другий тур чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд у вищій лізі.

Сумщина представлена в цьому чемпіонаті Збірною області, до складу якої увійшли гравці СДЮШОР «Динамо» м. Суми, КДЮСШ «Барса» м. Шостка і ХК «Шостка».

У другому турі наші зіграли два матчі. Спочатку грали c вінницькою ОСДЮШОР «Олімпія». Для сумчан зустріч почалася вдало. Вони відкрили рахунок, – відзначився Євген Ступаченко. Але за 10 секунд до кінця першої чверті пропустили – 1:1. У другій чверті Євген знову виводить команду вперед. У третьому періоді «Олімпія» зрівнює рахунок зі штрафного кутового, а потім виходить вперед 3:2. Гра довгий час була рівною, обидві команди мали можливості для взяття воріт. І збірній Сумської області вдалося зрівняти рахунок – 3:3. Гол забив Артем Бєляєв. Однак вінничани знову забивають зі штрафного кутового – 4:3. Наша команда пішла в активний пресинг, затиснула суперника в його зоні, могла забити, але на останніх секундах отримала контратаку і за п’ять секунд до кінця гри пропустили ще один гол – 5:3.

У другий день наша команда грала з ХК «Чернівці». У цій грі нашим довелося відіграватися. Пропустили в першій чверті зі штрафного кутового, але швидко зрівняли – 1:1. Гол забив Євген Петренко. У другій чверті пропустили гол. Посилили темп, більше атакували, але не щастило: перекладина, штанга, добре грав воротар. Могли і пропустити пару раз на контратаці. Але старання дарма не минули. Тепер на останніх секундах пощастило нашим: захисник чернівецької команди після чергової атаки вибив м’яч прямо на ключку Євгену Петренко, і Женя не підвів, зрівнявши рахунок за 30 секунд до закінчення зустрічі, – 2:2.

Всі результати другого туру Чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд вищої ліги:

8 жовтня

БЛІСП «Старт» Житомирська область – ХК «Політехнік» м. Коростень 5:3

ОСДЮСШОР «Олімпія» м. Вінниця – ХК «Чернівці» 3:2

9 жовтня

БЛІСП «Старт» – ХК «Чернівці» 0:5

Збірна Сумської області – ОСДЮСШОР «Олімпія» 3:5

10 жовтня

ХК «Чернівці» – Збірна Сумської області 2:2

ОСДЮСШОР «Олімпія» – ХК «Політехнік» 10:0

Після двох турів у сумчан 12 очок у 5 іграх (2 перемоги, 1 нічия і 2 поразки) і третє місце. Вище «Олімпія» – 20 очок (5 перемог) і ХК «Чернівці» – 14 (2-2-2).

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: