Завантаження ...

На Сумщині отруїлися двоє дітей

На Сумщині отруїлися двоє дітей фото

Вчора із важкими отруєннями до лікарень потрапило двоє дітей: 3-річна дівчинка та 17-річний хлопець. Аби не допустити надзвичайних подій, пов’язаних із здоров’ям дітей, правоохоронці нагадують батькам елементарні правила поведінки у побуті.

Вчора до Роменської ЦРЛ з діагнозом гостре отруєння медикаментами потрапила 3-річна дівчинка.

А в Сумах, того ж дня, до лікарні було госпіталізовано 17-річного хлопця, який отруївся алкоголем.

На цей час діти знаходяться під наглядом лікарів.

Інколи батьки не замислюються, що залишаючи дітей навіть на нетривалий час, вони ризикують їх життям та здоров’ям. Діти не здатні правильно оцінювати рівень небезпеки, що може виникнути під час гри, спілкування з однолітками тощо.

Малолітніх дітей не слід залишати у будинку одних без нагляду дорослих. Обов’язково подбайте про те, щоб побутова хімія, медикаменти, сірники, легкозаймисті речовини, гострі та ріжучі предмети зберігалися в недоступним для малечі місцях. Продумайте, де і як краще зберігати побутову техніку, за можливості обладнайте дверцята шафи чи шухляди замком.

Якщо ваша дитина пішла у гості або на прогулянку, слід підтримувати з нею телефонний зв'язок. Уточнювати, чим вона зайнята, з ким і як проводить вільний час.

Шановні батьки! Пам'ятайте, щоб уникнути трагічних подій, необхідно бути пильними і уважними до своїх дітей, проявляти більше турботи і цікавитися їх життям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: