Завантаження ...

Жителі Сумщини виявили застарілі боєприпаси

Жителі Сумщини виявили застарілі боєприпаси фото

За минулу добу до поліції надійшло два повідомлення від жителів Роменського та Конотопського районів про виявлення боєприпасів часів минулої війни. Вибухонебезпечні предмети були взяті під охорону поліцейськими до приїзду саперів.

До Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у лісі, на відстані близько 650 м від с.Перекопівка було виявлено 21 мінометну міну калібром 50 мм та 5 артилерійських снарядів калібром 45 мм часів Другої світової війни.

Того ж дня до Конотопського районного відділу поліції зателефонував місцевий чоловік та повідомив, що у лісосмузі, на відстані близько 800 м від с.Нижня Сагарівка він виявив мінометну міну калібру 50 мм часів минулої війни.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.

Поліція нагадує громадянам, що у разі виявлення будь-де, зброї, боєприпасів, чи інших вибухонебезпечних предметів, найголовніше відмітити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати поліцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: