Завантаження ...

У Сумах до лав ЗСУ відправили понад 40 строковиків військової служби

У Сумах до лав ЗСУ відправили понад 40 строковиків військової служби фото

У Сумах відбулась перша осіння урочиста відправка строковиків військової служби до лав Збройних Сил України. З початком проходження військової служби строковиків вітали керівники міста та області, військових формувань.

«Приємно побачити наших кращих сумчан, які не стали ухилятися від виклику до військкомату, а з гордістю взяли на себе зобов’язання захищати українську землю. Вже завтра ці юні чоловіки стануть справжніми військовими. Звичайно, попереду буде чимало труднощів, але винагородою для юнаків стануть мужність, міцні м’язи та вміння перемагати, – зазначила заступник міського голови Віра Мотречко.

Строковикам посадовець побажала з честю відслужити встановлені терміни, загартувавши себе як фізично, так і морально, знайти вірних друзів і своє покликання в житті: «Бажаю вам козацького духу і мирного неба. Служіть з легким серцем, а ми всі чекатимемо вас вдома! Легкої служби вам і в добру путь!»

Як зауважив військовий комісар Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексій Сіроштан, цього тижня до лав ЗСУ відправлять 140 призовників строкової служби, сьогодні урочисто провели 45 юнаків, з яких 31 – з міста Суми.

Благословив строковиків на легку службу представник духовенства ПЦУ. Він побажав хлопцям міцного здоров'я і мирного неба над головою.

Традиційно, до вітань долучились найменші сумчани – вихованці ДНЗ №5 «Снігуронька», які підготували для майбутніх захисників країни малюнки та синьо-жовті повітряні кульки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: