Завантаження ...

На Сумщині судитимуть директора ТОВ за заволодіння бюджетними коштами

На Сумщині судитимуть директора ТОВ за заволодіння бюджетними коштами  фото

Cлідчими Роменського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, під процесуальним керівництвом прокуратури, завершено слідство та направлено до суду матеріали у справі заволодіння грошовими коштами керівником одного з товариств з обмеженою відповідальністю, що проводило ремонт школи.

За даними слідства, зазначене товариство, відповідно до укладеного у 2018 році з відділом освіти договору, виконувало капітальний ремонт і реставрацію даху головного корпусу Вільшанської загальноосвітньої школи. Достовірно знаючи про фактичний обсяг виконаних робіт, директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості. Зокрема, завищив обсяг виконаних робіт та вартість використаних матеріалів.

Відповідно до висновку експертизи, таким чином директор товариства заволодів бюджетними коштами в розмірі майже 180 тис. грн. Отримані злочинним шляхом кошти директор товариства використав у своїй господарській діяльності.

Роменською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю який шляхом службового підроблення заволодів бюджетними коштами під час ремонту школи, а потім легалізував їх (ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 209, ч. 1 ст. 366 КК України).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: