Завантаження ...

На Сумщині знову відбувається навчання «Лідерство в економічному розвитку»

На Сумщині знову відбувається навчання «Лідерство в економічному розвитку» фото

Навчання для ще однієї групи – посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців – проходить у рамках спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та Міжнародної організації праці (МОП) «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні»

Учасників навчання привітали регіональний  координатор Проєкту Міжнародної Організації Праці та Програми розвитку ООН «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» Тамара Харченко та виконуюча обов’язки директора Сумського регіонального центру підвищення кваліфікації Оксана Чечіль.

Зокрема, Тамара Харченко розповіла, що навчальна програма реалізується проєктом у партнерстві із Сумською облдержадміністрацією та Сумським регіональним центром підвищення кваліфікації. Пройшовши її, слухачі підвищать рівень професійної компетентності щодо формування лідерських якостей, які знадобляться на державній службі та під час роботи в громадах.

Навчання відбудеться з 5 по 7 вересня. Програма охоплює наступні теми: «Формування лідерських навичок задля сталого економічного розвитку громад»; «Теоретичні основи сталого економічного розвитку громад із урахуванням гендерних аспектів»; «Практичні аспекти та приклади застосування гендерно-чутливого підходу до сталого економічного розвитку громад».

Тренером на цих навчаннях є доцент кафедри міжнародних економічних відносин Луцького національного технічного університету,експерт із децентралізації Оксана Урбан.

Довідково. ПРООН та МОП прагнуть стимулювати стале відновлення рівня життя населення, яке постраждало від кризи COVID-19 в Україні, сприяючи та підтримуючи розширення економічних можливостей для жінок як через покращення загальної інституційної бази, так і через створення конкретних умов для реалізації таких можливостей. Дізнайтеся більше про проєкт ПРООН та МОП «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: