Завантаження ...

Сумські прикордонники перехопили автівки з контробандою

Сумські прикордонники перехопили автівки з контробандою фото

Двоє українців, повертаючись з РФ, приховали у своїх автівках стоматологічне приладдя та автозапчастини. Так, учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники спільно з працівниками митниці у двох випадках виявили приховані від контролю автозапчастини та стоматологічне приладдя.

До пункту пропуску «Бачівськ» прибув мікроавтобус марки Opel, на якому громадянин України повертався з РФ. Реалізовуючи завчасно отриману від співробітників оперативно-розшукового підрозділу Сумського прикордонного загону інформацію про можливе незаконне переміщення товарно-матеріальних цінностей через кордон, охоронці кордону ініціювали проведення поглибленого огляду автомобіля.

Під час перевірки транспортного засобу, правоохоронці виявили в конструктивних особливостях авто приховані товари: в моторному відсіку за повітряним фільтром – 99 датчиків Холла, за обшивкою панелі приладів – 10 паливних насосів. Окрім цього, в запасному колесі охоронці кордону виявили 2040 твердосплавних стоматологічних борів.

Годиною пізніше, під час перевірки ще одного мікроавтобуса марки Opel, на якому інший громадянин України також повертався з РФ, прикордонники та працівники митниці в багажному відділенні транспортного засобу виявили незадекларовані косметичні засоби в асортименті. Оглянувши даний транспортний засіб ретельніше, охоронці кордону виявили в запасному колесі, прикріпленому до днища, автозапчастини чотирьох найменувань, загальною кількістю 133 одиниці.

Наразі виявлені товари та автомобілі вилучили працівники митниці для прийняття правового рішення.

Зауважимо, що Державна прикордонна служба України ефективно захищає український кордон від контрабанди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: