Завантаження ...

На Сумщині, під час ліквідації пожежі, виявлено тіло людини

На Сумщині, під час ліквідації пожежі, виявлено тіло людини фото

2 жовтня о 09:14 на лінію екстреного виклику«101» надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Зарудка в м. Лебедин. За викликом було направлено черговий караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За попередньою інформацією пожежу виявила сусідка, яка прийшла провідати господаря похилого віку. Відчинивши двері літньої кухні жінку побачила, що приміщення заповнене димом, про це вона повідомила на лінію «103», а вже від медиків інформація надійшла до рятувальників. Через 4 хв після виклику вогнеборці прибули на місце події. Полум’я встигло охопити  підлогу на площі до 3 кв. м, також горіли речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки на підлозі задимленої кухні  було виявлено тіло господаря 1938 р. н. без ознак життя.

О 09:20 вогнеборцям вдалось локалізували пожежу та не допустити поширення вогню на поруч розташований житловий будинок та господарчу споруду. О 09:31 пожежу ліквідували.

Всього на місці події працювало 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: