Завантаження ...

Cумчан інформують про те, як дізнатися розмір призначеної житлової субсидії

Cумчан інформують про те, як дізнатися розмір призначеної житлової субсидії  фото

Департамент соціального захисту населення доводить до відома сумчан інформацію про те, як дізнатися розмір призначеної житлової субсидії з жовтня поточного року.

Протягом жовтня буде проведено автоматичний розрахунок субсидії без звернення отримувачів, в тому числі і тим домогосподарствам, яким субсидію призначено на неопалювальний період в розмірі 0 грн. При цьому, розрахунок розміру субсидії на послугу «опалення» буде виконано – з 16 жовтня поточного року.

Отже, з’ясувати суму призначеної житлової субсидії можна наприкінці жовтня за багатоканальним номером (0542)78-88-88 та за телефонами: (0542)78-71-22, (0542)78-71-23, (050)4078199.

Громадяни також можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за цим посиланням.

Пошук у зазначеному реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Для користувачів доступна інформація про те, чи призначена субсидія домогосподарству, про термін, на який призначено субсидію, про суми щомісячних нарахувань, а також, де міститься особова справа – назва органу соціального захисту населення.

Інформація у реєстрі оновлюється один раз на місяць – на початку поточного місяця за попередній місяць, тобто інформацію за жовтень можна буде дізнатися на початку листопада.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: