Завантаження ...

Глухівські судномоделісти – переможці міжнародних змагань

Глухівські судномоделісти – переможці міжнародних змагань фото

Своє професійне свято – День працівників освіти України керівник судномодельного гуртка Глухівського міського центру позашкільної освіти Микола Грудина зустрічає абсолютною перемогою його вихованців у міжнародних змаганнях «EKO Master 2021».

Відповідно плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік, з 23 по 27 вересня 2021 року у місті Дніпрі відбулися міжнародні змагання «EKO Master 2021» та Кубок України (ІІІ етап) з судномодельного спорту у класі «М» (швидкісні радіокеровані моделі). Вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти: Кирило Туман, Олексій Чечель та Катерина Поліщук взяли участь у змаганнях. У напруженій боротьбі, спортсмени-глухівчани здобули абсолютну командну перемогу та стали володарями Кубку України. Команда Глухівського МЦПО уже декілька років поспіль не поступається першості іншим спортсменам.

Окрім здобутої командної перемоги, у особистому заліку: Кирило Туман посів три І місця у класі моделей: mini MONO, mini TEAM, HYDRO 1 та ІІІ місце у класі моделей ECO mini ; Олексій Чечель завоював два І місця у класі моделей: EСO mini ekspert, EKO ekspert та ІІ місце у класі моделей EСO mini TEAM.

Команда міста Глухова нагороджена Кубком України. У особистому заліку за перші місця спортсмени нагороджені Кубками України та золотими медалями. За ІІ і ІІІ місця срібними та бронзовими медалями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: