Завантаження ...

Поліцейські розшукують шахрая, який спустошив банківський рахунок сумчанки

Поліцейські розшукують шахрая, який спустошив банківський рахунок сумчанки фото

Зловмисник, під приводом збільшення кредитного ліміту заявниці, дізнався всю необхідну інформацію та зняв з її банківського рахунку 15 000 гривень. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки афериста.

По допомогу до співробітників Сумського районного управління звернулася 25-річна мешканка обласного центру та повідомила, що зранку їй на мобільний зателефонував невідомий та назвався співробітником банку. У розмові чоловік запропонував жінці збільшити кредитний ліміт. Потім, хитрощами дізнавшись всю конфіденційну інформацію по картці співрозмовниці. А вже за кілька хвилин з рахунку жінки зникли 15 000 гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Поліцейські знову радять громадянам не довіряти інформації, отриманої від незнайомих телефонних співрозмовників, ким би вони не називались. Пам‘ятайте: справжні банківські працівники не мають права проводити будь-які фінансові операції поза банківськими установами. Лише за Вашої присутності, і виключно в разі підтвердження Вашої особи паспортом, працівник банку може здійснювати відповідні фінансові операції.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: