Завантаження ...

На Сумщині підписали знаковий меморандум

На Сумщині підписали знаковий меморандум фото

Меморандум про співпрацю підписали голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький та директор ДП «Державний науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгіна» Артем Безуглий

Згідно з Меморандумом, сторони сприяють розширенню взаємної співпраці, налагодженню дієвого співробітництва в питаннях забезпечення реалізації державної політики у сфері управління автомобільними дорогами загального користування Сумської області.

«Ми долучатимемо ДерждорНДІ до планування виконання робіт, в тому числі й на місцевих дорогах, – зазначив Дмитро Живицький. – Необхідно, щоб у нас виконання робіт на дорогах місцевого значення було заплановане, затверджене. Щоб ми не розривали дорожній фонд, а забезпечували покрокове перспективне планування на кілька років».

За словами голови облдержадміністрації, вже в цьому році Сумська область очікує додатково не менше 200 млн грн на ремонт місцевих доріг.

«Це досить серйозний ресурс спрямований в рамках програми Президента України Володимира зеленського «Велике будівництво» для Сумщини», – наголосив Дмитро Живицький.

Директор ДП «Державний науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгіна» Артем Безуглий, у свою чергу, говорячи про наукове супроводження проектів будівництва доріг та інфраструктури, наголосив, що ДерждорНДІ готовий підставити своє плече Сумській облдержадміністрації і поділитися зі своїми партнерами напрацюваннями, в тому числі, й щодо нормативної бази дорожнього будівництва.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: