Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 28 вересня

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 28 вересня фото

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Засумська, 16Б, вул. Декабристів, 74, вул. Ярослава Мудрого, 50 (заміна стояків гарячої та холодної води в квартирах), вул. Харківська, 34 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Мендєлєєва, 4 (заміна лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. СКД, 14 (заміна корінних кранів гарячої та холодної води в квартирі), пл. Горького, 6 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Новомістенська, 33, вул. Бельгійська, 34 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Ковпака, 15, вул. Р. Атаманюка, 59, пр-т Курський, 103 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Ковпака, 55 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Прокоф’єва, 12 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Кооперативна, 4 (заміна лічильників холодної води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: