Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 27 вересня 2021

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 27 вересня 2021 фото

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка в Сумах минулого тижня перевірили 238 працюючі об’єкти на дотримання чинних карантинних вимог.

За словами начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслава Кононенка, йдеться про кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, які перевозять пасажирів тощо. Рейди в них проводились з 17 по 23 вересня.

Так, у ході перевірок, за грубе порушення протиепідемічних заходів мобільні групи спільно з патрулями поліції склали дев'ять протоколів за статтею 44-3 КУпАП та один протокол за статтею 42 КУпАП.

Окрім цього, для посилення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо карантинних заходів на території Сумської міської територіальної громади від військової частини 3051 Національної гвардії України протягом звітного періоду здійснювало чергування 34 військовослужбовця, що давало змогу створити 10 мобільних груп (вісім піших патрулів та два патрулі на автомобілі).

За інформацію начальника відділу торгівлі, побуту та захисту справ споживачів Олега Дубицького, минулого тижня працівниками відділу та управління Держпродспоживслужби в Сумській області проведено перевірку об'єктів торгівлі та закладів громадського харчування в ТЦ «Мануфактура». Правопорушення було виявлено в одному з магазинів торгового центру: відсутні захисні маски, недотримано соціальну дистанцію відвідувачами, не встановлено поточне прибирання приміщення. У підсумку обстеження, спеціалістами Держпродспоживслужби було складено адмінпротокол за статтею 42 КУпАП. Робота в напрямку виявлення та усунення правопорушень, що стосуються дотримання вимог карантину, продовжуються.

За період з 20 по 24 вересня членами комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту проведено контрольну перевірку дотримання перевізниками вимог карантинних обмежень на базі АТП 1054. Як повідомив начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко, перевізнику надано рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів виключно у захисних масках і проведенням дезінфекції робочої зони не рідше трьох разів на день.

У вівторок. 21 вересня, за участі інспекторів патрульної поліції, працівників КП «Електроавтотранс» і департаменту інфраструктури міста, проведено виїзну нараду з мешканцями вул. Косівщинська. Учасники наради обговорили питання встановлення зупинок громадського транспорту та графіку руху транспорту. 22 вересня проведено контрольну перевірку дезінфекції пасажирського транспорту на кінцевій зупинці «Тепличний», загалом перевірено 20 автобусів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: