Завантаження ...

Машинобудівники Сумщини відзначають професійне свято

Машинобудівники Сумщини відзначають професійне свято фото

Заступник голови Сумської облдержадміністрації Олег Клименчуков привітав колектив АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» з Днем машинобудівника та 72-ї річниці із Дня заснування підприємства

«Галузь, у якій ви працюєте, дуже важлива і складна. Вона справді об’єднує людей багатьох професій – робітників, науковців, маркетологів і багатьох інших. А ще важливо, що навколо цієї галузі є своя інфраструктура з допоміжних підприємств. І все це працює на розбудову України», – зазначив Олег Клименчуков.

За його словами, сьогодні в Україні 2800 підприємств машинобудівної галузі, близько 1 мільйона людей задіяно в цій роботі. Сумщина у розвитку машинобудування має давні та міцні традиції.

«АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» – бюджетоутворююче підприємство, на якому працює більше 2000 осіб. Я хочу побажати вашому підприємству розвитку, щоб ваша продукція користувалась завжди попитом, а колективу – високих зарплат, міцного здоров'я, миру та злагоди в родинах», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Кращим працівникам підприємства Олег Клименчуков вручив почесні грамоти голови Сумської облдержадміністрації.

Також голова правління АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» Олександр Ковтун презентував Олегу Клименчукову виробничі потужності підприємства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: