Завантаження ...

У Сумах завершився турнір «Кубок Єднання» з футболу

У Сумах завершився турнір «Кубок Єднання» з футболу фото

20 вересня завершився турнір «Кубок Єднання» з футболу серед юнаків 2010-2011 років народження, який став першим регіональним етапом всеукраїнських змагань.



20 вересня завершився турнір «Кубок Єднання» з футболу серед юнаків 2010-2011 років народження, який став першим регіональним етапом всеукраїнських змагань.

У Сумах на полях ФЦ «Барса» в розіграші кубку взяли участь 19 команд з Сум, Великої Писарівки, Краснопілля, Миколаївки, Недригайлова, Кролевця, Тростянця, Путивля, Охтирки, Глухова, Конотопа, Шостки та Білопілля. Команди були розділені на 4 групи, переможці яких виходили у півфінал.

У групі “А” перше місце посіла сумська “Барса”. У групі “Б” – команда з Конотопської ДЮСШ ім.Маміашвілі. З групи “В” в півфінал вийшла однойменна команда з міста Тростянець. У групі “Г” вихід до фінальної частини змагань святкувала команда “Барса” з міста Шостка. Всі фіналісти завершили груповий етап зі 100% показником перемог.

У першому півфіналі “Барса” (Суми) перемогла “Тростянець” з рахунком 2:0. У другому “Барса” (Шостка) з рахунком 5:4 здобула перемогу над командою ДЮСШ ім.Маміашвілі.

У протистоянні за 3-є місце бронзу здобула команда ДЮСШ ім.Маміашвілі, перегравши “Тростянець” з рахунком 3:0.

У фіналі, перегравши команду з Шостки з мінімальним рахунком 1:0, перемогла і виграла «Кубок Єднання» команда ФЦ “Барса” (Суми).

Свої індивідуальні нагороди отримали:

  • Кращий голкіпер турніру – Кіз Назар (ФЦ “Барса”)
  • Кращий нападаючий турніру – Кулібаба Микита (Тростянець)
  • Кращий бомбардир турніру – Осадчий Артем (Конотоп)
  • Кращий гравець фінального матчу – Резник Тимофій (ФЦ Барса)
  • Кращий гравець MVP – Миронець Матвій (Шостка)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: