Завантаження ...

Сумських підприємців проінформують про актуальні зміни в законодавстві для суб’єктів господарювання

Сумських підприємців проінформують про актуальні зміни в законодавстві для суб’єктів господарювання фото

У четвер, 23 вересня, в Сумах відбудеться семінар для підприємців «Актуальні зміни в законодавстві для суб’єктів господарювання».



У четвер, 23 вересня, в Сумах відбудеться семінар для підприємців «Актуальні зміни в законодавстві для суб’єктів господарювання».

Участь у семінарі безоплатна, але необхідна попередня реєстрація. Заявку на участь можна залишити безпосередньо у відділі підприємництва, промисловості та організаційно-аналітичного забезпечення департаменту забезпечення ресурсних платежів, за тел.: 70-01-39, через е-mail: mandryka_v@smr.gov.ua, malchevska_y@smr.gov.ua .

Під час семінару, який проходитиме в Конгрес-центрі СумДУ (вул. Покровська, 9/1, Сумський Бізнес Хаб) буде обговорено питання електронного податкового декларування, електронних лікарняних.

В якості спікерів будуть залучені представники Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області, управління Фонду соціального страхування України у Сумській області, управління охорони здоров'я Сумської міської ради, Головного управління Державної податкової служби України в Сумській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: