Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці двічі ліквідовували загоряння господарчих споруд

На Сумщині вогнеборці двічі ліквідовували загоряння господарчих споруд фото

19 вересня о 01:58, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Льва Толстого в с. Зінове, Новослобідської ОТГ. Про пожежу повідомив господар



19 вересня о 01:58, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Льва Толстого в с. Зінове, Новослобідської ОТГ. Про пожежу повідомив господар, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено відділення чергових караулів 16 – ї та 18 – ї державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані житловий будинок, літню кухню та господарчу споруду.

О 02:20 загоряння локалізували, а о 02:40 – витративши на гасіння майже 2,5 т води, повністю ліквідували.

Того ж дня, о 15:15, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Центральна в с. Вирівка, Попівської ОТГ. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили охоплену вогнем покрівлю будівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 15 – ї державної пожежно – рятувальної частини та добровільну пожежну команду с. Питомник.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 25 кв. м та перекриття на площі до 15 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований сусідський житловий будинок. Для безперебійної подачі води, автоцистерну до заправляли від пожежного гідранту.

О 15:39 загоряння локалізували, а о 16:26 – витративши на гасіння 6 т води, повністю ліквідували.

В двох випадках на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 10 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 1 працівник та 1 автомобіль добровільної пожежної команди с. Питомник.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: