Завантаження ...

У Сумах відбувся тренінг щодо профілактики булінгу серед школярів

У Сумах відбувся тренінг щодо профілактики булінгу серед школярів фото

Тренінгове заняття «Профілактика булінгу в учнівському середовищі» відбувся для учнів восьмого класу школи № 12 у КУ «Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка».



Тренінгове заняття «Профілактика булінгу в учнівському середовищі» відбувся для учнів восьмого класу школи № 12 у КУ «Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка».

Як не стати жертвою та протидіяти шкільному насиллю, які основні ознаки та причини цькування, як вчасного реагувати на них, яка відповідальність за шкільне насилля та які його наслідки, – саме ці питання були обговорені зі школярами.

Також участь у зустрічі взяли в.о. начальника сектору зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Сумській області капітан поліції Юлія Роженко та інспектор взводу першої роти ТОР управління патрульної поліції в Сумській області старший лейтенант поліції Віталій Лихачов. Вони розповіли дітям про булінг, про його наслідки, розібрали схему булінгу та відповідальність за вчинення дій, які чинять психологічний, моральний чи матеріальний тиск.

Учасники тренінгу підвищили рівень поінформованості з питань запобігання жорстокому поводженню та насильству. Було сформовано уявлення про поняття «булінг», «кібербулінг», обговорено шляхи конструктивного вирішення конфліктних ситуацій та сформовано знання з правил безпечної поведінки в мережі Інтернет. Біліотекарі підготували книжкову виставку «STOP BULLING».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: