Завантаження ...

У Сумах пройшла ХІ звітно-виборна конференція обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України

У Сумах пройшла ХІ звітно-виборна конференція обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України фото

На конференції за п’ятирічний термін роботи відзвітував голова організації Євген Зюзь. Він розказав про те, що «Колос» об’єднує фізкультурників і спортсменів у всіх районах області, а це близько двох тисяч учасників.



На конференції за п’ятирічний термін роботи відзвітував голова організації Євген Зюзь.

Він розказав про те, що «Колос» об’єднує фізкультурників і спортсменів у всіх районах області, а це близько двох тисяч учасників. Своєю повсякденною працею тренери сприяють гармонійному розвитку дітей, молоді, виховують у них любов до занять спортом.

Євген Зюзь наголосив, що організація й надалі докладатиме всіх зусиль, аби проводити змагання, розвивати спорт на селі і долучати до занять якомога більше дітей та молоді.

Участь у звітно-виборній конференції взяв перший заступник голови Сумської обласної ради Олександр Стрельченко. Він подякував керівництву «Колосу» за те, що на рівні місцевих громад сьогодні проводяться спортивні змагання, а наші спортсмени досягають високих результатів навіть на європейському рівні.

«Завдячуючи вашій організації наші діти відволікаються від пагубних звичок. Спорт їх загартовує, розвиває фізичне здоров’я, а для когось ще й стає стартом для подальших спортивних звершень», – наголосив Олександр Стрельченко.

Перший заступник голови обласної ради пообіцяв: не дивлячись на те, що ситуація в країні істотно впливає на галузь, він разом зі своїми колегами робитиме все можливе, аби «Колос» і надалі був однією з найкращих спортивних організацій Сумщини.

Наприкінці конференції головою обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України одноголосно було переобрано Євгена Зюзя. Він пообіцяв працювати на розвиток спорту в області, продовжувати славні надбання та примножувати спортивні досягнення «Колоса».

А Олександру Стрельченку вручили Подяку Міністерства молоді і спорту України за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди 70-річчя з дня утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Сумська облрада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: