Завантаження ...

Активний парк на Сумщині відкрився і в Шосткинській громаді

Активний парк на Сумщині відкрився і в Шосткинській громаді фото

Заступник голови облдерж- адміністрації Олег Клименчуков побажав жителям громади бути фізично активними і займатися в цьому парку якнайчастіше



Заступник голови облдержадміністрації Олег Клименчуков побажав жителям громади бути фізично активними і займатися в цьому парку якнайчастіше

«Активні парки» – це один із проектів, який входить в загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета – зробити спорт доступним для всіх, як для жителів великих міст так і маленьких населених пунктів кожної області, – зазначив Олег Клименчуков. – Активні парки – це абсолютно безкоштовна можливість подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку».

Заступник голови облдержадміністрації пояснив жителям громади, що активний парк – це не просто парк для фізичної культури та спорту, це сучасна локація, прийшовши на яку та відсканувавши QR код за допомогою телефону, можна вибрати програму тренувань. Це сучасна можливість бути у відмінній фізичній формі.

Привітали жителів громади із відкриттям цього парку і Народний депутат України Михайло Ананченко і голова Шосткинського району Оксана Тарасюк. Також усі присутні в активному парку взяли участь у спільній руханці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: