Завантаження ...

Чемпіонат України серед аматорів: охтирський Нафтовик зіграє з Кудрівкою в неділю

Чемпіонат України серед аматорів: охтирський Нафтовик зіграє з Кудрівкою в неділю фото

Цієї неділі на прихільників футболу чекатиме цікавий матч. У рамках 1 туру чемпіонату України серед аматорів Нафтовик зіграє проти Кудрівки з Чернігівської області.

Нафтовик - Кудрівка

Цієї неділі на прихильників футболу чекатиме цікавий матч. У рамках 1 туру чемпіонату України серед аматорів "Нафтовик" зіграє проти "Кудрівки" з Чернігівської області.

Ця гра повинна була відбутися раніше, адже команди вже зіграли 5 тур на минулих вихідних, але федерація розробила календар таким чином, що 1 тур у групі дограватиметься на цих вихідних.

Результати команд перед очною зустріччю

Зараз "Нафтовик" зіграв 3 матчі й має 9 очок, що дозволяє займати четверту сходинку в турнірній таблиці Групи 2: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-ukraini-sered-amatoriv-2021-2022-grupa-2/.

"Кудрівка" зіграла на гру більше й всі виграла. Має 12 очок та посідає 2 місце.

Хто фаворит цього матчу сказати важко. Команда з Чернігівщини вже другий сезон бере участь у чемпіонаті, а  ФК "Нафтовик" грає впереше після відновлення команди. Раніше команди між собою не зустрічалися.

Де дивитися гру?

Цей мачт обіцяє бути дуже цікавим та непередбачуваним. Тим паче, що досить часто аматорський футбол в Україні буває набагато цікавішим ніж професійний. 

Всі охочі зможуть прийти 12 вересня на стадіон "Нафтовик" в Охтирці й подивитися гру. Початок о 17 годині.

Якщо можливості фізично бути присутнім нема, то ФК "Кудрівка" буде транслювати матч онлайн на своєму Ютуб-каналі. Трансляція доступна за посиланням: https://youtu.be/6TaC8Al7sc4.

Приходьте на гру або приєднуйтесь до трансляції та вболівайте за улюблену команду, або ж просто дивіться цікавий футбол.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: